VIDEO: Vergunningen, verkoopdrempel & Corona

Publicatie datum: 06-04-2020

Als je naar buiten kijkt is het net alsof het voorjaar "gewoon" lekker op gang aan het komen is. Helaas is er niets gewoons aan en wordt de wereld door het Corona-virus in zijn greep gehouden. Wij willen iedereen veel sterkte en vooral gezondheid wensen in deze bizarre periode!

Op het Manresapark zijn de werkzaamheden "gewoon" in volle gang. Uiteraard met inachtneming van de regels die door de overheid en het RIVM zijn gesteld. Nu het zonnetje ook weer lekker is gaan schijnen, hebben we deze video laten maken van de werkzaamheden die momenteel door Heijmans infra en Maessen Grondverzet worden uitgevoerd. De bijzondere locatie op de steilrand en de contouren van het nieuwe plan worden hierin mooi zichtbaar. Het komende jaar - voor, tijdens en na de bouw - laten we nog een paar filmpjes maken om u een inkijkje te geven in de voortgang van de werkzaamheden op het Manresapark.

Wat de voortgang betreft hebben we ook goed nieuws te melden: de omgevingsvergunningen voor de 42 appartementen én de 24 grondgebonden woningen zijn afgegeven door de gemeente Venlo. Tevens zijn de verkoopdrempels behaald en koersen we op start bouw tegen het einde van april/begin mei 2020. De appartementen worden gebouwd door Van Wijnen Sittard B.V. en de grondgebonden woningen door Aannemingsbedrijf P.H. van der Velden B.V. uit Tegelen. We komen spoedig met meer informatie over de bouw en bijbehorende planning!

Terug naar overzicht