Huurappartementen Wonen Limburg Accent

Publicatie datum: 25-04-2020

Vanaf € 940 per maand kunt u op het prachtige Manresapark wonen! U kunt zich nu inschrijven als geïnteresseerde.

Op de website van Wonen Limburg Accent kunt u uw interesse kenbaar maken voor een huurappartement in het Manresapark. U wordt dan door Wonen Limburg Accent op de hoogte gehouden van de voortgang, nadere informatie en de opening van de daadwerkelijke inschrijving. 

Er zijn vier verschillende appartementtypes, allen met een ruime oppervlakte van 82 tot 84 vierkante meter, twee slaapkamers, veel daglicht en een royaal balkon met een uniek uitzicht op park, stad en/of bos. Het geheel luxe afgewerkt en voorzien van een duurzame ventilatiewarmtepomp en vloerverwarming. Hieronder zijn de verschillende plattegronden weergegeven. Voor meer informatie over de verhuur verwijzen we u naar de website van Wonen Limburg Accent. Zodra er meer informatie bekend is over zowel de verhuur als de voortgang van de bouw, leest u het uiteraard ook via onze website en nieuwsbrief!

Begin maart 2020 is een koopovereenkomst gesloten met Wonen Limburg Accent voor de 42 huurappartementen. De bouw is eind april 2020 gestart door Van Wijnen Sittard B.V.

Terug naar overzicht