Levensloopbestendige boswoningen

Aan de noordzijde van Nieuw Manresa worden acht luxe levensloopbestendige boswoningen gerealiseerd; prachtig gelegen aan de rand van het plan waar de oranje-rode gevelstenen in combinatie met de houten gevelpanelen een passend decor vormen tegen de hoge bomen achter het perceel. De woningen zijn zodanig ontworpen dat de bosbeleving zo optimaal mogelijk wordt, zowel binnen als buiten. Deze woningen hebben een slaap- en badkamer op de begane grond. Ideaal als u gelijkvloers wilt wonen maar wel de beschikking wilt hebben over een lekkere tuin én de mogelijkheid tot twee extra slaapkamers en een badkamer op de verdieping.

Een bijzonder kenmerk van de woningen zijn de twee (patio)tuinen. Aan de voorzijde een heerlijke plek in de zon en aan de achterzijde een bospatio met veel privacy. Alle woningen zijn gelegen op een kavel van circa 262m2 en krijgen een ruime oprit met de mogelijkheid om er twee auto’s naast elkaar te kunnen parkeren. Het ontwerp is van het Verheijen-Smeets Architecten uit Tegelen.

Afwerkingsniveau

Standaard worden de buitenwanden van de woningen opgebouwd uit kalkzandsteen, hoogwaardige isolatie, baksteen-metselwerk met vergrijsde houten accenten. De onderhoudsvrije kunststof kozijnen zijn voorzien van triple beglazing en hebben een hoge isolatiewaarde. Dat gecombineerd met de geïntegreerde zonnepanelen, een gasloze warmtepomp met vloerverwarming en een CO2-gestuurd ventilatiesysteem met warmteterugwinning, maakt de woningen zeer energiezuinig met lage maandlasten. De voor- en bergingsdeur zijn van hetzelfde hout gemaakt als de houten gevelaccenten, zodat het een mooi geheel vormt. De keuken is geheel exclusief, voor de badkamer/toilet(ten) wordt een stelpost opgenomen om deze volledig naar eigen wens in te kunnen richten.

Indeling

De woonkamer is georiënteerd op de bospatio waarbij de brede schuifpui en het grote hoekraam binnen en buiten met elkaar verbinden. De woonkamer staat in open verbinding met de eetkamer en de open keuken. De totale oppervlakte is meer dan 60 m²; een prachtige en royale woonruimte. Vanuit de keuken loopt u door de openslaande deuren de zonnige voortuin in. De bouwnummers 9 & 13 zijn op de hoek van de bouwblokken gelegen, en hebben extra ramen in de zijgevel voor nóg meer bosbeleving.

Links van de voordeur is de toegang tot de (fietsen)berging, met daarachter een separate wasruimte die ook inpandig bereikbaar is. Aan de achterzijde van de woning liggen een ruime slaapkamer met schuifpui naar de tuin en een badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel.

Op de verdieping heeft deze woning een ruime slaapkamer en een aparte zolderruimte. Bouwnummer 6 & 10 hebben een extra raam in het trappenhuis, wat zorgt voor veel extra lichtinval in de hal en op de overloop.

Optioneel is op de verdieping een derde slaapkamer, een ruime badkamer met ligbad en een separaat toilet te realiseren. Hiermee is deze woning geschikt voor vele doelgroepen en volledig levensloopbestendig.

Volop ruimte voor individuele woonwensen

Er zijn een aantal standaard opties uitgewerkt om de woningen aan te laten sluiten bij de verschillende woonwensen. Wanneer het traject met de aannemer, het zogenaamde koperstraject van start gaat, zijn er uiteraard ook aanvullende en koper specifieke opties mogelijk op het gebied van elektra, verwarming, water, binneninrichting, afwerking en/of tuininrichting. Veel is bespreekbaar en wordt zorgvuldig afgewogen zodat we elke woning zo veel mogelijk aan kunnen te laten sluiten bij de individuele woonwensen. Meer informatie over de standaard opties en bijbehorende plattegronden zijn opgenomen in de brochure.

Download brochure

Op de hoogte blijven?

Wacht niet langer!
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!